Vsetín – Zlín: serievinder Zlín

DKbookmaker
april 2, 2024
28 Udsigter

Vores valg: Vsetín – Zlín: vinder af serien Zlín

02.04.2024 17:30

Historien gentager sig. Efter et år vil finalerne i den første hockeyliga igen byde på et prestigefyldt og attraktivt valakisk derby, som Zlín vandt 4:2 sidste år.

The Rams sneg sig videre til kvartfinalerne i sidste runde af den regulære sæson, og de gjorde det samme i år. Begge serier måtte starte på modstanderens is, Prostějov blev elimineret 3:0, Litoměřice blev slået 4:3, og avancementet kostede dem en masse nerver og udmattende rejser til det nordlige Bøhmen, som de måtte gennemgå tre gange. Under alle omstændigheder klarede Zlín afslutningen modigt, nedkæmpede begge Litomerices fægtere med nul (2:0, 4:0) og udspillede klart Calixtines. Det positive er, at i modsætning til sidste års slutspil, er dette års slutspil skadesfrit.

Vsetín gik ligesom sidste år ind til slutspillet fra andenpladsen og tabte kun én kamp til både Přerov og Jihlava. Alligevel var semifinalerne sværere, end det endelige resultat viser. Dukla var mere end en ligeværdig modstander, og Vsetín kunne især takke deres målmand Zhukov, som var seriens bedste spiller.

Sidste år vandt Vsetín tre af de fire indbyrdes kampe i den regulære sæson, i år byttede rivalerne resultater, og Zlín var mere succesfuld (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). Jan Srdínko, extraliga-mester med Vsetín, som overtog Rams før sæsonens andet derby, har en 100% rekord i dem.

Hvad skal man satse på?

Papirfavoritten i serien er Vsetín, som starter på hjemmebane. Hjemmeholdet er hjemmeholdet, men det har ikke vundet nogen af de to tidligere finaler. Zlín viste sidste år, at de kan skrue op for niveauet i slutspillet. I betragtning af oddsasymmetrien har et væddemål på, at Rams vinder samlet, sin ubestridelige værdi.

Tillid:

5/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker