Vsetín – Zlín: 1

DKbookmaker
april 9, 2024
21 Udsigter

Vores tip: Vsetín – Zlín: 1

09.04.2024 18:00

En uventet klar finaleserie i den første hockeyliga er under udvikling. Efter fire kampe har Vsetín skabt et powerplay og kan omsætte det foran sine fans, hvilket er en kæmpe motivation.

I en gentagelse af sidste års finale vandt Zlín den anden kamp i Lapac, hvor Vsetín skød 50:17 mod dem. Vsetíns skudoverlegenhed i hjemmekampene var overvældende (90:39), i weekendens kamp i Zlín var serien visuelt udlignet, men i detaljerne var Vsetín igen bedre og vandt 5:3 og 4:3.

Zlín spiller ikke med erfarne bærende kræfter (Holík, Köhler), udover Salonen og til dels Riedl falder forsvarsspillerne igennem, Suhrada, Novotný og Warg følger ikke med, laver fejl og laver fejl. Vsetín ser mere livlig ud, har bedre bevægelse, og parret Machala-Zabusovs er helt uovertruffen af Zlin-spillerne med deres hurtighed. Det eneste svage led i Vsetín er den usikre målmand Zhukov, men ham bruger Zlín ikke ret meget. Og når den russiske målmand lader noget gå, dækker hans holdkammerater det i den offensive zone.

Hvad skal man satse på?

Vsetin kan mere eller mindre slå sig selv, hvis de ikke får spillet ind i hovedet. Men det kommer ikke til at ske, for med udsigt til en ekstra ligakamp tager de imod deres regionale rival for fjerde gang.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker