USA – Slovakiet: USA/+4,5 mål

DKbookmaker
maj 13, 2024
24 Udsigter

Vores valg: USA – Slovakiet: USA/+4,5 mål

13.05.2024 16:20

USA står over for en gentagelse af den ugegamle generalprøve fra Bratislava under mandagens World Cup of Hockey-program. Amerikanerne tog imod Slovakiet i deres eneste indledende kamp før ishockey-mesterskabet, og de halshuggede dem 6-2. Og de ville bestemt ikke have forsvaret et lignende resultat i gruppe B i Ostrava.

Amerikanerne kom ind i turneringen med et 2:5-nederlag til Sverige, da den jævnbyrdige kamp til sidst blev afgjort med to mål i et tomt mål. USA gjorde derefter op med deres mislykkede start på turneringen mod Tyskland, som de dominerede lørdag og vandt 6-1. Seks forskellige spillere fra alle rækker scorede, hvilket er gode nyheder for landstræner John Hynes. Han behøver ikke kun at sætte sin lid til to elitekæder i turneringen.

Slovakiet kom derimod ind i turneringen med et 4:6-nederlag til Tyskland, hvilket efterlod landstræner Craig Ramsay meget oprørt. Han gav hovedsageligt nederlaget skylden for, at hans spillere så gerne ville vinde, at de lavede uforståelige fejl og gav tyskerne unødvendige chancer. Søndag mod Kasakhstan forbedrede slovakkerne deres humør foran næsten hjemmepublikummet i Ostrava og vandt 6:2.

Hvad skal man satse på?

Amerikanerne viste mod Tyskland, hvad de er i stand til i denne turnering. De var stort set ved fuld styrke mod Slovakiet for en uge siden, og det var en stor sejr. Også mandag lykkedes det USA at vinde, samtidig med at de scorede mindst fem mål.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker