USA – Brasilien: vinder Brasilien/mere end 2,5 mål i kampen JA

juni 12, 2024
19 Udsigter

Vores valg: USA – Brasilien: Vinder Brasilien/mere end 2,5 mål i kampen JA

13.06.2024 01:00

Efter de to første kampe i NHL-ishockeyfinalen er der lagt op til en fodboldfest i Florida. I den sidste kamp før Copa América-turneringen møder turneringens værtshold, USA, den sydamerikanske gigant Brasilien.

Amerikanerne skal rejse sig efter den hårde lussing på fem mål, som Colombia gav dem i Maryland i lørdags. Det eneste amerikanske lyspunkt var et skud fra Timothy Weah, søn af den berømte liberianske kanonspiller George Weah. Nederlaget på 1-5 var det største i træner Gregg Berhalters seksårige æra, hvor han havde sammensat en startopstilling, der udelukkende bestod af spillere fra de fem bedste europæiske ligaer.

Amerikanerne var i hopla defensivt. De scorede to mål i første halvleg efter en fejl i deres eget straffesparkfelt, og da de reducerede underskuddet og åbnede kampen i begyndelsen af anden halvleg, scorede de yderligere tre gange efter hurtige kontraangreb fra colombianerne, som kompromisløst straffede deres fejl på midtbanen og endda ramte overliggeren.

Brasilien er også ved at finjustere deres Copa América-form, og samme dag som USA tabte til Colombia, slog de Mexico 3-2 i Texas, mexicanernes de facto hjemland. Kanariefuglene mistede føringen i det andet minut af overtiden, men det lykkedes alligevel at redde den 17-årige superstjerne Endrick, som skifter til Real Madrid efter mesterskabet. Kanariefuglene mangler den skadede Neymar, men det gør ikke noget, de har stadig en enorm styrke, især i offensiven (Vinícius Júnior, Rodrygo, Rapinha).

Hvad skal man satse på?

Brasilianerne har domineret amerikanerne (18-0-1) og scorer normalt mindst to mål. Hvis de vinder med mere end to mål i en kamp, kan værterne også gøre sig gældende.