Tyskland – Letland: mindre end 5,5 mål

DKbookmaker
maj 14, 2024
27 Udsigter

Vores tip: Tyskland – Letland: mindre end 5,5 mål

15.05.2024 16:20

Onsdag eftermiddag spilles gruppe B-kampen i Ostrava mellem Tyskland og Letland ved verdensmesterskabet i ishockey. Begge hold går ind til opgøret med helt forskellige stemninger.

Letland forsvarer sin sensationelle bronzemedalje fra sidste år og er endnu ikke blevet slået i de første tre kampe. Holdet, som omfatter sytten spillere fra sidste års succesfulde hold, besejrede Polen (5:4) og Frankrig (3:2) efter forlænget spilletid. Tirsdag scorede Columbus-holdet med målmand Merzlikins i spidsen fuldt ud, da de slog Kasakhstan 2:0. Letland ligger nu på andenpladsen i tabellen med syv point ned til Sverige og er godt på vej mod knockoutrunderne.

Tyskerne vil også gerne være med, men efter en åbningssejr på 6:4 over Slovakiet blev de besejret 1:6 af USA og Sverige. Selv om Tyskland var den klare underdog i disse kampe, var det nok forventet, at de ville være i stand til at score mere end to gange på 120 minutter. Især med forwards som Peterka (Buffalo) og Sturm (San Jose) i opstillingen. Begge har været tavse i mesterskabet indtil videre.

Hvad skal man satse på?

Tyskland går ind til kampen som en lille papirfavorit og har desperat brug for at score. Men de har en svær opgave mod de mere defensivt indstillede letter. I stedet for smuk hockey kan du forvente en stor kamp, der sandsynligvis ikke vil byde på så mange mål. Tre, fire, to og fire – det er antallet af mål, der er faldet i de seneste fire møder. Selv i Vítkovice bør der ikke komme mere end fem.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker