Tjekkiet – Finland: dobbeltchance 2-2

DKbookmaker
maj 10, 2024
32 Udsigter

Vores tip: Tjekkiet – Finland: dobbeltchance 2-2

10.05.2024 20:20

Det tjekkiske hold indleder VM i Prag og Ostrava med en fredagsduel mod Finland, og efter den sidste EHT-turnering i Brno er der en vis forvirring blandt fansene.

Træner Rulíks tropper har ikke vundet en eneste gang i tre kampe og har kun scoret to mål, hvilket er et trist resultat. Alt, hvad der fungerede i de tidligere turneringer, blev smadret, og holdet viste en enorm usammenhængendehed, som skyldtes implementeringen af spillere fra udlandet.

Turneringen var primært en nomineringsturnering, og der blev testet en masse, men alligevel er det umuligt at slå en streg over det. Kun Palat og Kaše viste sig i et godt lys. Nogle af navnene i den endelige nominering løfter øjenbrynene, deres bidrag kan allerede vurderes som meget lille. Holdet var aktivt skydende, men skuddene havde for det meste ikke den nødvendige placering, ikke engang fra power play, hvor tandem Kubalik – Cervenka tidligere udmærkede sig. Så presset på det tjekkiske hold vokser inden hjemmemesterskabet, hvilket aldrig er en god ting.

I modsætning hertil dominerede det finske landshold Czech Hockey Games med 8 point og en score på 11:5. Træner Jukka Jalonens hold viste, at de er 100 % klar til mesterskabet, selv om de ikke har stjerner som amerikanerne eller svenskerne. Som altid er holdet afhængig af et godt målmandsspil og et sofistikeret defensivt system, og de vil heller ikke ændre deres system denne gang. Desuden får holdet selskab af den største stjerne fra udlandet, Mikael Granlund, inden VM, så holdets styrke vil stige endnu mere. I Brno vandt Suomi-landsholdet 4:1 over tjekkerne, og denne gang er de også lidt tættere på at vinde, hvilket forventes af 50 % af spillerne.

Hvad skal man satse på?

Finnerne er i bedre form og sindstilstand forud for deres første kamp i turneringen, nordmændene skøjter og forsvarer sig godt og har som altid et fremragende målmandsspil. I en udsolgt O2 Arena vil det tjekkiske hold slå tjekkerne i en dobbeltchance, dvs. efter første periode eller i slutningen af kampen. Puistola scorer Canadas point for Finland, mens Kubalik scorer for tjekkerne.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker