Sparta Prag – Trinec: vinder af kampen til afgørelse/Sparta Prag

DKbookmaker
september 17, 2024
13 Udsigter

Vores valg: Sparta Prag – Trinec: vinder af kampen til afgørelsen/Sparta Prag

17.09.2024 18:30

Første runde af dette års extraliga byder på en gentagelse af sidste sæsons spændende playoff-semifinale. Der lykkedes det Ocelar-spillerne at vende den allerede næsten tabte serie fra 0:3 til 4:3 og derefter gå videre til endnu en titel. Den samlede balance i sidste sæsons kampe er bedre for Prag-holdet, som vandt syv kampe og tabte fire.

Ingen af Spartas nøglespillere forlod holdet i løbet af sommeren, men der kom store navne til i form af Tomáš Hyka, Dominik Mašín og den produktive finske back Valtteri Kemiläinen. Holdet fra Prag fejlede i deres sidste to Champions League-kampe, hvor de tabte 5:1 til Sheffield og 3:0 til Berlin. I de foregående otte pre-season kampe har Pavel Gross’ tropper ikke tabt et eneste point. Sparta kommer sandsynligvis til at mangle den vigtigste forsvarstrio, Kempný, Mozík og Němeček, til åbningsrunden.

Som sædvanlig forsøgte Trinec at holde sammen på holdets kerne. Den mest markante afgang er Daniel Voženíleks skifte til Schweiz. Michal Teplý, som ikke har scoret i en eneste af de otte preseason-kampe, ser ud til at være den bedste af forstærkningerne. I deres sidste kamp i lørdags slog schlesierne schweiziske Fribourg 7:3 på hjemmebane, men modstanderen ankom betydeligt svækket med mindre end tre kæder. Selv med minimale ændringer i opstillingen er det klart, at Trinec ikke vil ændre sin succesfulde hockeystil i år.

Hvad skal man satse på?

Sparta vil have en stor motivation til at betale deres modstander tilbage for deres friske eliminering fra slutspillet. Třinec havde en svagere start på konkurrencen i de sidste to år af extraligaen. På billetten vælger vi hjemmeholdet til at vinde afgørelsen.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker