Slavia – AC Milan: Hjemmeholdet – 10

DKbookmaker
marts 14, 2024
25 Udsigter

Vores tip: Slavia – AC Milan: ingen hjemmebanetab – 10

14.03.2024 18:45

Slavia Prag tabte 2:4 i San Siro for en uge siden og har meget at indhente i returkampen. Den tjekkiske pokalrepræsentant er dog ikke i nogen stor søvn, da resultatet blev væsentligt påvirket af det røde kort til Diouf.

Under alle omstændigheder går de selvsikre ind til returkampen, og med støtte fra et udsolgt FORTUNA:ARENA er de ikke uden chance for et interessant resultat. Slavia har allerede slået AS Roma på hjemmebane i indeværende sæson samt andre berømte hold tidligere. Truppen har både erfaring og en vindermentalitet, hvilket er ekstremt vigtigt, især i kampe med europæiske giganter.

Træner Trpišovský sparede nogle spillere (Holeš, Douděra) mod Teplice i weekenden, anført af kanonisten Chytil, som vil gå ind til kampen. Et stort løfte er præstationen fra den helbredte Jurásek, som scorede to mål i ligaen. Under alle omstændigheder vil Slavia forsøge at spille under pres foran deres fans, og som sædvanlig vil de levere en hård præstation på hjemmebane, hvor de bør overgå deres modstandere. Holdet skal også være i stand til at score mål, og tidspunktet for at score et mål vil derefter påvirke hele kampen og det endelige resultat betydeligt.

Under alle omstændigheder vil AC Milan komme til returkampen i fuld styrke. Leao og Florenzi er udhvilede, de spillede ikke i weekenden på grund af et straffekort, Giroud kom kun på banen som indskifter. Under alle omstændigheder fik Slavias præstation det italienske holds opmærksomhed, og det hjemlige hold vil ikke blive undervurderet. De besøgende vil stole på standarder og skyde fra afstand, de samme våben som i den første kamp. Desuden er AC Milan et hold, der kan forsvare sig, så de kan trække sig lidt tilbage og stole på gennembrud. Rossoneri behøver ikke nødvendigvis at vinde, det vigtigste er at tage et nedrykningsresultat.

Hvad skal man satse på?

Slavia har været meget stærke på hjemmebane i lang tid, tabene i Eden kan tælles på én hånds fingre i løbet af de sidste par år. Med fansens støtte og den løbende præstation kan de matche Milan, så et tab for Prag-holdet er ikke urealistisk. Chytil kan score. Kampen er tilgængelig hos BetBuilder.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

IVIBETSpil på Ivibet med en 100% bonus på din første indbetaling!!
Forfatter DKbookmaker