SK Chrlice – ČAFC Židenice 2011: dobbeltchance 2-2

DKbookmaker
oktober 18, 2024
5 Udsigter

Vores tip: SK Chrlice – ČAFC Židenice 2011: dobbeltchance 2-2

19.10.2024 11:15

Næste stop i Our Football Live-projektet er Brno, hvor Chrlice og Židenice mødes i det syvende ligaderby.

Udeholdet er en lille favorit, ikke kun på grund af det faktum, at det er efterfølgeren til det velkendte ČAFC Židenice Brno-mærke, som endda tilbragte en sæson blandt den tjekkoslovakiske elite (1952). Židenice har haft en bedre start på den nye sæson og sluttede i den øverste halvdel af tabellen. På syvendepladsen har de en jævn 3-3-3-rekord og en lidt bedre rekord på 19:18 end deres modstandere. Den gæstende Jan Šimeček er en af klubbens topscorere, og hjemmeholdet skal holde godt øje med ham.

På den anden side ligger hjemmeholdet Chrlice på tredjepladsen og har en negativ score, hvilket ikke er så overraskende for en nybegynder i konkurrencen. Holdets største problem er dårlig produktivitet, og at score mål plejer at være et problem for hold, der rykker et niveau op. I ni kampe har holdet kun scoret tolv gange, ni af dem i to kampe, mens Chrlice har kæmpet i de resterende kampe.

Hvad skal man satse på?

Duellerne er normalt heftige, men sidste år mødtes de to hold ikke, fordi Chrlice var et trin ned. Efter at være rykket et niveau op, er de ved at vænne sig til stærkere modstandere, hvilket afspejles i deres nuværende resultater og især deres produktivitet. Gæsterne vil vinde med en halvleg eller i slutningen af kampen.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

IVIBETSpil på Ivibet med en 100% bonus på din første indbetaling!!
Forfatter DKbookmaker