Shamrock – Vikingur Reykjavík: mindre end 2,5 mål i kampen

juli 16, 2024
12 Udsigter

Vores tip: Shamrock – Vikingur Reykjavík: mindre end 2,5 mål i kampen

16.07.2024 21:00

Resultatet af omkampen vil være af stor interesse for Sparta Prag, men uanset hvilket hold der går videre, behøver den tjekkiske mester ikke at frygte det.

Åbningskampen i Island endte 0-0, og stillingen var den samme på direkte skud på mål. Vikingur havde et klart overtag gennem hele kampen (73% boldbesiddelse i begge halvlege), men det powerplay, de spillede, efter at midtbanespilleren Nugent blev udvist i det 81. minut, og de hidtil usete 17 hjørnespark hjalp ikke. Det faktum, at han ikke vandt på hjemmebane, er dårligt nyt for ham. Når han forlader øen i pokalerne, er han halvdårlig. I tolv udekampe er det blevet til to uafgjorte og ti nederlag.

I Irland er gæsterne dog ikke uden chance. Sidste år vandt den daværende islandske mester Breidablik 1-0 på Shamrocks bane i den første kvalifikationsrunde til Champions League (2-1 i hjemmekampen), og i det hele taget har Shamrock ikke scoret i fire hjemmekampe i træk i de europæiske pokalturneringer, selvom de ud over Breidablik har haft hold fra fodboldlande som modstandere (Molde 0-2, Djurgården 0-0, Ferencváros 0-2).

Hvad skal man satse på?

Omkampen er helt åben med 0:0, og den kan sagtens ende uafgjort igen. Der bliver ikke scoret mere end to mål.