april 22, 2024
35 Udsigter

Vores forudsigelse: Roma – Bologna: Mål: -2,5

22.04.2024 18:30

AS Romas sidste ligakamp blev ikke spillet, da forsvarsspilleren Evan Ndicka måtte trække sig i det 72. minut på grund af brystsmerter, og romerne vender tilbage til Udine i næste uge for at spille de resterende 20 minutter i en 1-1-uafgjort. Bolognas præstation mod Monza endte derefter i en målløs uafgjort, og to af deres kampe i træk er endt med det resultat.

AS Roma klarede en Europa League-kvartfinalerevanche mod AC Milan i ugen og slog dem 2-1 på hjemmebane på trods af, at de brugte mere end en time af kampen med ti mand. Træner Daniele De Rossi havde allerede fået forlænget sin kontrakt før kampen takket være sit fremragende arbejde siden sin ankomst i januar, og romerne er yderst tilfredse med Jose Mourinhos efterfølger. Og det er ikke så underligt, for romerne indtager femtepladsen, som betyder deltagelse i Champions League, og de øjner en trussel mod deres kommende modstanderes fjerdeplads.

Bologna har ikke scoret et mål i fire ligakampe i træk (2-2-0), men deres angreb har forrådt dem i de sidste to dueller. Tabet af den skotske midtbanespiller Ferguson, som ikke vender tilbage til spillet før næste sæson på grund af en skade, er også en ulempe. Men takket være en solid defensiv har man ikke tabt fem udekampe i træk (3-2-0), og man klarede det første møde med AS Roma i denne sæson, som man vandt 2-0.

Hvad skal man satse på?

Begge hold har fremragende defensiver – selv AS Roma har ikke scoret tre gange i træk i den hjemlige turnering. Og da begge hold hovedsageligt ønsker at bevare deres position i top fem, vil vi se en mere forsigtig kamp.