Plzeň – Litvínov: Vinder af spillet til afgørelse/Plzeň

DKbookmaker
september 20, 2024
3 Udsigter

Vores valg: Plzeň – Litvínov.

20.09.2024 17:30

Anden runde af Extraliga bliver en gentagelse af sidste års indledende playoff-runde. Litvínov vandt 3:0 (4:2, 4:1, 2:1pp) og gik hele vejen til semifinalen.

Pilsen havde, måske lidt overraskende, succes i åbningsrunden på Vítkovices is, hvor de vandt 3:2 efter forlænget spilletid efter en meget god præstation. Vesttjekkerne udnyttede begge powerplays i kampen, og overtiden blev afgjort af den ukrainske forstærkning fra Spišská Nová Ves Igor Merezhko. Dominik Simon, der vendte tilbage til Plzeň efter ti år, havde en succesfuld sæson der, før han rejste til udlandet.

Litvínov besejrede Mountfield 4:2 i første runde. Ondřej Kaše var traditionelt ustoppelig på isen, og hans fastholdelse på trods af flere tilbud fra både Europa og NHL er afgørende for Verva. Den 28-årige forward havde syv skud på mål i kampen, men det var det sidste, der gik i det tomme mål.

Hvad skal man satse på?

I sidste sæson var Litvínov et af de dårligste hold i turneringen på udebane. Selv i betragtning af at Pilsen så meget godt ud i første runde under den nye træner Jandač, vil vi forsøge at satse på, at de vinder afgørelsen.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker