Pilsen – Hjerter: 1

DKbookmaker
august 21, 2024
10 Udsigter

Vores tip: Plzen – Hjerter: 1

22.08.2024 19:00

Viktoria Plzeňs deltagelse i Europa Cuppen i løbet af efteråret er allerede sikker. Men der er stor forskel på Europa League og Conference League. Den bedste af de to turneringer har et større omdømme, og derfor vil man møde modstandere af bedre kvalitet, hvilket hjælper med at sælge billetter, merchandise og spillere. Derudover får det unge hold en enorm mængde erfaring, som senere vil blive værdsat. En anden fordel er de lidt bedre økonomiske vilkår og også koefficienten.

Ud fra alt dette er det klart, at Plzeň har meget på spil, og at Europa League er en klar prioritet. Så der er ingen tvivl om vestjydernes motivation, de vil helt sikkert ikke være tilfredse med sikkerheden i Conference League. Det faktum, at hjemmeholdet er fuldt ud klar over alt, bekræftes af, at de udsatte næste weekends runde på forhånd for at være udhvilede til omkampen.

Allerede inden kampen mod Hearts tilpassede træner Koubek sin taktik og sparede nogle offensive grundpiller mod Budějovice. Det betyder kun én ting, at holdet vil være ved fuld styrke på torsdag, med undtagelse af de skadede spillere. Under alle omstændigheder er den gode nyhed, at erstatningen Tvrdoň, som erstatter Jedlička, er startet. I angrebet er Vasulin, som erstattede Chorý, kommet med i mosaikken, så West Bohemians behøvede ikke at ændre deres spillestil fra sidste år.

Under alle omstændigheder er holdet i god form og bør være et bedre hold foran en fyldt Štrunc-scene.

Ø-holdene har en tendens til at være halvdårlige på udebane, medmindre de er tophold, hvilket ikke er tilfældet med Hearts. Gæsterne har helt sikkert mindre cup-erfaring end Plzen. Det skotske holds form har været meget dårlig i de seneste uger. Holdet tabte tre gange under forberedelsen og fik ikke engang en sejr i de næste tre konkurrenceprægede kampe.

Steven Naismith har ikke nogen store stjerner i sin trup, og holdet har bestemt ikke råd til at bruge penge på landsmænd som Celtic eller Rangers. Gæsterne bliver ubehagelige, især med deres powerplay og standardtaktik.

Hvad skal man satse på?

Pilsen bør være bedre stillet fodboldmæssigt, holdet har en masse erfaring med pokaler fra sidste års succesfulde sæson. Holdets forsvar og angreb fungerer godt, så den tjekkiske repræsentant vil være i en god position til returkampen i det første opgør.

Tillid:

9/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

IVIBETSpil på Ivibet med en 100% bonus på din første indbetaling!!
Forfatter DKbookmaker