Pardubice – Hradec Kralove: 1

DKbookmaker
marts 23, 2024
29 Udsigter

Vores tip: Pardubice – Hradec Kralove: 1

23.03.2024 17:00

Pardubice bekræfter sin rolle som favorit i kvartfinaleserien mod Hradec Králové. Grundspillets bedste hold fører 3:1 i kampe, og efter to hjemmesejre lykkedes det at vinde én gang på modstanderens is. Den femte kamp i denne serie spilles igen i Pardubice, hvor hjemmeholdet vil forsøge at nå semifinalen.

Det sidste møde bød på en usædvanlig defensiv forestilling. Pardubice behøvede kun ét mål, scoret af Paulovic i det sjette minut, og gik videre til en smal 1-0 sejr. I det hele taget var kampene i Hradec lidt uden for den tendens, der blev sat i begyndelsen af kvartfinalerne i Pardubice, hvor begge kampe bød på mange mål og hård hockey, ofte over kanten.

Hradec vil have en imaginær kniv for struben på lørdag. Hvis gæsterne ikke får succes og vinder på Pardubice-isen for første gang siden februar 2022, er deres sæson forbi. Derfor vil de forsøge at skabe pres og spille offensivt for hurtigt at tage føringen, men det vil også åbne smuthuller for kontraangreb. Og Pardubice, som var det bedste offensive hold i ligaen i den regulære sæson, kan straffe sådanne ting.

Hvad skal man satse på?

Pardubice har chancen for at afslutte deres kvartfinaleserie med Hradec foran deres hjemmepublikum. De vil tage denne mulighed i stiv arm og få en vigtig sejr på lørdag, der vil sende dem til semifinalen.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker