Paolini J. – Navarro E.: 2

DKbookmaker
marts 24, 2024
26 Udsigter

Vores tip: Paolini J. – Navarro E.: 2

24.03.2024 16:00

Tredje runde af den prestigefyldte 1.000-turnering i Miami samler bl.a. italienske Jasmine Paolini (nr. 14 på WTA-ranglisten) og amerikanske Emma Navarro (nr. 20). Sidstnævnte bør fejre sit avancement til solide odds.

For begge spillere startede turneringen i Florida, som seedede spillere, i anden runde. Paolini stod over for den amerikanske kvalifikationsspiller Volynets. Hun besejrede hende 7:6 og 7:5, men hun afværgede to sætbolde i første akt og var to bolde fra at tabe anden akt på et tidspunkt.

Navarro har haft sit livs sæson indtil videre. I januar vandt hun sin debuttitel på eliteniveau i Hobart, Australien. Hun nåede kvartfinalen ved de sidste tusinde i Indian Wells. I ottende runde brillerede hun med en sejr over verdens nummer to og vinderen af dette års Australian Open, hviderussiske Sabalenka. I Miami startede hun med en 6:4 og 6:3 triumf over den besværlige australske Hunter.

Hvad skal man satse på?

Begge spillere er i øjeblikket på deres højeste rangliste og har vundet en titel hver i år. Den nuværende form bør dog være på den 22-årige Navarros side. Hun har slået Paolini i begge deres hidtidige kampe, og altid uden at tabe et sæt. Sidste gang var i sidste måned i Doha, Qatar. Læg dertil hjemmebanefordelen, og det er endnu en sejr til kometen fra USA.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker