Ostrava – Hr. Králové: dobbelt chance 0-0

august 10, 2024
13 Udsigter

Vores tip: Ostrava – Hr. Ostrava: dobbeltchance 0-0

11.08.2024 17:00

Baník kom ind i rytmen i de engelske uger for 14 dage siden, og han hvilede heller ikke denne gang. Onsdag spillede de deres første kamp i København, hvor de meget uheldigt tabte 0:1 med et mål i opspillet. Sådanne nederlag er hårde for både hovedet og fysikken, for holdet kæmpede for et point indtil de sidste minutter. Under alle omstændigheder er træner Hapal ved at løse dilemmaet med, hvordan han skal sammensætte holdet, fordi omkampen er spilbar, så det ligner mere en rotation af spillere. Baník har udvidet og syret truppen tilstrækkeligt før sæsonen, så hjemmeholdet har 22 kvalitetsspillere, hvoraf kun Ewerton er uerstattelig.

Den brasilianske midtbanespiller vil sandsynligvis mangle i startopstillingen, mens den hurtige Tanko eller Kubala og Klíma kunne få en chance. Under alle omstændigheder vil opstillingen være mere offensiv end i København. Der kan også ske en ændring mellem de tre målstænger, for Baník har et afbalanceret målmandspar med Markovic – Holec. Under alle omstændigheder kan Baniks spil lide lidt under inkonsekvens, og i sidste sæson var hjemmeholdet meget middelmådigt på deres bane.

Hradec Kralove introducerede en ny signing i løbet af ugen, klubben købte den tidligere landsholdsspiller Petrasek, men han vil højst være klar til et par minutter. Østjydernes præstation i sidste runde var ekstremt fightende, og det lykkedes dem at slå Boleslav (2-1) i ti minutter og endda score sejrsmålet i en ujævn kamp. Holdet viste dermed store moralske kvaliteter, og det kan man altid bygge videre på. Gæsterne er udhvilede og vil give Ostrava problemer med deres fysiske spil og løbepensum. Juliš er ude, men holdet kan kompensere for et fravær.

Hvad skal man satse på?

Baník er ude af pokalerne og har efterladt en masse kræfter i Danmark. Hradec er derimod udhvilet og har det fint efter de første tre runder, så de vil genere hjemmeholdet med en god defensiv præstation i første halvleg, og uafgjort ved pausen eller i slutningen af kampen er måske ikke den store sensation.