Osasuna – Villarreal: Mere end 2,5 mål i kampen

maj 25, 2024
27 Udsigter

Vores valg: Osasuna – Villarreal: Antal mål i kampen: Mere end 2,5

25.05.2024 14:00

Begge hold scorede mod stærke modstandere fra hovedstaden i sidste runde. Osasuna chokerede i positiv forstand på Atléticos jord, hvor de vandt 4-1 og dermed cementerede “Atleti” på fjerdepladsen. Villarreal var vært for mestrene Real Madrid og skulle vinde for at bevare håbet om en syvendeplads i pokalturneringen. På trods af en dårlig første halvleg (1:4) var de gule langt fra at gøre det, men under jagten i anden halvleg lykkedes det dem “kun” at udligne til 4:4. Villarreal slutter sæsonen på ottendepladsen uanset resultatet af lørdagens kamp og må undvære europæiske kampe i næste sæson.

Hjemmeholdet kender ikke deres endelige placering endnu. Før sidste runde ligger Osasuna på 11. pladsen, og afhængigt af resultatet af duellen med Villarreal kan de forbedre eller forringe sig en plads.

Hvad skal man satse på?

Begge modstandere viste lovende præstationer i sidste runde, især i den offensive ende. I ligaen kæmper ingen af dem meget længere, så der kan falde flere mål på lørdag.