marts 15, 2024
28 Udsigter

Vores tip: Olomouc B – Vyškov: vinder Vyškov

15.03.2024 17:00

To forårsrunder var nok, og føringen til det første Vyškov-hold skrumpede ind til et point. Efterårets semimester formåede først ikke at overvinde forsvarsmuren hos nyoprykkerne fra Kroměříž, hvor de tabte 0:1, og derefter spillede de uafgjort 2:2 med Vlašimí på hjemmebane, hvilket kan betragtes som en sejr i betragtning af kampens forløb. Diallo scorede i det 90. og 93. minut. Pointet i sidste minut vil give holdet et boost, efter de store vinterændringer er holdet gradvist ved at falde til ro, og de nye spillere er ved at vænne sig til det.

Sigmas B-hold har en fast akse, men opstillingen er ulæselig, afhængigt af om spillere fra den bredere førstedivisionstrup er til rådighed. I mandagens kamp i den indledende forårsrunde havde juniorholdet dem til rådighed og slog Jihlava 3-0 på hjemmebane. Af de tre målscorere (Singhateh, Fiala, Israel) kom kun én på banen i Prostějov, og det blev til et 0:2-nederlag. Da Olomoucs A-hold spiller i weekenden, vil der ikke være mange forstærkninger i reserveopstillingen.

Hvad skal man satse på?

På trods af sejren over Jihlava er Sigma det dårligste hold i turneringen i hjemmekampe. Vyškov vandt begge deres sidste to kampe med nul, så de kan få deres første forårssejr på Androva stadion.