Napoli – Frosinone: Napoli +2,5g

DKbookmaker
april 14, 2024
27 Udsigter

Vores tip: Napoli – Frosinone: Napoli vil give +2,5 g

14.04.2024 12:30

Fire mål på 14 minutter i anden halvleg gav Napoli en værdifuld 4-2-sejr i Monza, og Francesco Calzonas hold starter denne runde kun to point fra sjettepladsen. Frosinone kunne også være tilfredse med sidste runde, da de spillede uafgjort med Bologna på fjerdepladsen.

Napolis fans i Monza strejkede i de første 15 minutter for at vise deres utilfredshed med holdets præstationer i denne sæson, men i sidste ende var de tilfredse. Napoli vender nu hjem, hvor de skal forbedre deres dårlige statistik (6-4-5), og hvor de senest tabte 0-3 til Atalanta.

Efter 1-1 mod Genoa fik Frosinone også et point mod Bologna (0-0), men undgik ikke nedrykning på grund af Empoli-sejren. Frosinone har det næstdårligste forsvar i ligaen (61 indkasserede mål) og vil formentlig kæmpe for overlevelse til det sidste. På grund af den nuværende top ti har de tabt alle otte udekampe og har scoret mindst tre mål i fem af dem.

Hvad skal man satse på?

Napoli er nødt til at slå endnu et hold fra det sydlige Italien, ellers får de meget svært ved at kvalificere sig til pokalturneringen. Heldigvis for hjemmefansene har Partenopei klaret alle deres syv kampe mod de nuværende top fire-hold indtil videre, inklusive en 3-1-sejr i deres første møde.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker