Murray A. – Goffin D.: Tiebreak i kampen – ja

DKbookmaker
marts 6, 2024
32 Udsigter

Vores valg: Murray A. – Goffin D.: Tiebreak i kampen – ja

06.03.2024 23:00

Åbningsrunden i den prestigefyldte tennisturnering i Indian Wells, USA, vil samle to erfarne spillere, som allerede har haft deres bedste år i karrieren bag sig. Den 36-årige Andy Murray (nr. 61 på ATP-ranglisten) skal udfordre den tre år yngre David Goffin (nr. 112).

Den tidligere verdensetter Murray har sine sidste par måneder på banen foran sig. Efter sin mislykkede kamp i ottende runde i Dubai sagde skotten, at han har tænkt sig at spille senest til sommer og derefter lægge ketsjeren på hylden.

Goffin betalte for at være verdens nummer syv. Han er i øjeblikket kun blandt de 100 næstbedste og måtte kvalificere sig i Indian Wells. Han besejrede både amerikaneren Cressy og italieneren Nardi i tre sæt, med en tiebreak mod begge.

Forkortet spil har været med i fem af Goffins sidste seks kampe. Murray har også været kendt for lange kampe i de seneste måneder. Det ved Jakub Mensik, som for to uger siden besejrede den tredobbelte Grand Slam-mester i Doha med 7:6(6), 6:7(3) og 7:6(4). Der er blevet spillet seks tiebreaks i Murrays seneste seks kampe.

Hvad skal man satse på?

Det ville ikke være overraskende, hvis duellen mellem Murray og Goffin går til tre sæt. Dermed vokser chancerne for, at mindst en akt går til en forkortet kamp igen. Chancerne er statistisk høje, og det nuværende odds på 2,26 er meget værd i denne henseende.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker