Monaco – CZ Beograd: kamp/antal mål 1/+2.5

DKbookmaker
oktober 22, 2024
7 Udsigter

Vores tip: Monaco – CZ Beograd: kamp/antal mål 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Undervurder ikke noget, det er det bud, man skal holde sig til i den fyrstelige klub efter deres sidste optræden i Champions League.

To uger efter at have slået et ti mand stort Barcelona med 2-1 på hjemmebane havde Monaco svært ved at redde et point i Zagreb, hvor de var bagud med 0-2. Alligevel er det nok den eneste plet på en ellers vellykket sæsonstart, da Monaco topper Ligue 1 efter otte runder og er ubesejret i ti kampe, også på den europæiske scene.

Truppen er nu plaget af et stigende antal skader, hvor Mohammed Salisu og Folarin Balogun er udgået i landskampspausen, og hvor den senegalesiske stopper Salisu er det største tab. I fredagens ligakamp mod Lille, som endte 0-0, sparede træner Vladan Milojevic de spillere, der vendte tilbage fra landsholdssamlingen for at være klar til den vigtige Champions League-kamp.

I det nye format af konkurrencen har ingen råd til at snyde enhver chance for at kompensere for et muligt tab, og hjemmekampen mod de serbiske mestre er en must-win for Monaco.

For Røde Stjerne er hvert eneste point en præstation, og en af outsiderne kan ikke realistisk tænke på en mulig playoffplads; om ikke andet så fordi der er tolv kampe at vinde i Champions League. Beograd var langt fra uafgjort i hjemmekampen mod Benfica (1:2), og den første udekamp på San Siro mod Inter Milan (0:4) viste holdets begrænsninger, samtidig med at de forlængede deres stime af nederlag på udebane i Champions League til tolv.

Hvad skal man satse på?

Monaco vinder, spørgsmålet er, hvor mange mål det bliver. Prinsens klub har ikke holdt buret rent i Champions League i 22 kampe, så man er god til at kombinere med mere end to mål i en kamp.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker