marts 20, 2024
25 Udsigter

Vores tip: Liberec – Sparta Prag: 2

20.03.2024 17:00

Prags Sparta-hockeyspillere viste deres styrke tirsdag og formåede at vinde 5:3 i den tredje kamp i serien mod Liberec. Gæsterne var ikke på roser i kampen og tabte tre gange. De formåede dog at udligne i alle tilfælde, og i tredje periode viste de en fremragende vending, da det ikke kun lykkedes dem at score tre mål, men især i anden halvdel af sidste periode lod de stort set ikke hjemmeholdet gøre noget.

Dette nederlag på hjemmebane kan på en måde bryde modstanden hos White Tigers. De spillede en flot kamp, og Sparta var nødt til at stramme spillet hele tiden. Det var først i de sidste ti minutter, at spillet begyndte at gå i den modsatte retning, og saksen bogstaveligt talt åbnede sig mellem de to hold. Og det er et meget hårdt diktum for hjemmeholdets selvtillid.

Sparta kan blive den første semifinalist i dette års slutspil på onsdag. Da de vandt over Liberec for sjette gang i træk, bør de betragtes som papirfavoritter til den fjerde kamp i serien. Liberec spillede sin tredje hjemmekamp mod Sparta i denne sæson og tabte for tredje gang.

Hvad skal man satse på?

Sparta var i stand til at øge sin produktivitet i den tredje kamp i serien og vende stillingen i kampen mod Liberec og er en sejr fra at gå videre til semifinalen. At vende tilbage til Prag med en forfremmelse i lommen er en fristelse, der vil motivere Spartas spillere nok til at lægge pres på deres modstandere, have en betydelig skudfordel og feje hele kvartfinaleserien. En ren to’er.