Lazio – Bologna: 1

DKbookmaker
februar 18, 2024
32 Udsigter

Vores tip: Lazio – Bologna: 1

18.02.2024 12:30

En 3-1-sejr over Cagliari i sidste runde bragte Lazio tilbage i kampen om fjerdepladsen, og Ciro Immobiles mål nr. 200 i Italiens bedste række var en grund til at glæde sig. Bologna fik også tre point, da de slog Fiorentina 2-0 på hjemmebane i onsdags.

Lazio står over for en af nøglekampene i betragtning af deres placering i tabellen, og det er bestemt en fordel for Maurizio Sarris tropper, at den spilles på deres stadion. Det er her, de har en rigtig god statistik i ligaen (6-3-2), hvor de kun har lukket syv mål ind. Og det behøver ikke at ændre sig, da Lazio har formået at vinde fem kampe i træk her, hvor de kun har scoret to gange i alt.

Bologna er på den anden side ikke særlig stærke på udebane, som det fremgår af deres rekord med en enkelt ligasejr på udebane (1-7-3). De formåede dog at slutte ugen af med Fiorentina, og takket være deres tredje hjemmesejr i træk er de inden for et point af Atalanta på fjerdepladsen. Kan Thiago Mottas tropper, der er i deres livs form, bryde igennem deres udebanetab?

Hvad skal man satse på?

Lazio har taget et stort skridt frem mod en afgørende ligakamp og slog Bayern 1-0 i den første Champions League-semifinale i denne uge. Biancocelesti er, ligesom deres modstandere, specialister i hjemmekampe, og denne tendens kan fortsætte. Lazio er, i modsætning til Bologna, vant til et travlt program.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker