Kometa Brno – Sparta Prag: Vinder af kampen efter afgørelse/Kometa Brno

DKbookmaker
oktober 20, 2024
12 Udsigter

Vores valg: Kometa Brno – Sparta Prag: Vinder af kampen til afgørelse/Kometa Brno

20.10.2024 17:00

Den trettende runde af ishockey-ekstraligaen har også en krydret duel mellem Kometa og Sparta. Prag-holdet har et forspring på tre point til søndagens modstander, og de har spillet en kamp mindre i indeværende sæson.

Efter tre sejre i træk rejste Brno til Litvínov i fredags. Der havde de dog ikke så stor succes og tabte fortjent 5:2. Kampen var præget af numeriske fordele. Mens Verva udnyttede to af dem, scorede Kometa ikke en eneste gang, og powerplay var en større ulempe for dem. På den positive side var det den tilbagevendte Peter Müllers andet mål i hans anden kamp i år. Ellers skal Brno præstere meget bedre, end de gjorde i fredags, hvis de vil have et point mod Sparta.

Prag-holdet havde ligesom Kometa tre ekstra ligasejre i træk før fredagens kamp. Men de mistede også den stime, da de tabte 5-0 til Hradec Králové. Pavel Gross’ holdkammerater klarede sig slet ikke godt i kampen. De var mindst et skridt bagud i alle dueller, de var uden ideer i angrebet, og defensivt var det nok den dårligste præstation i denne sæson. Prag-spillerne har intet andet valg end at lægge denne kamp bag sig og glemme den. Flere nøglespillere (Kempný, Sobotka og Mozík) er fortsat på sidelinjen.

Hvad skal man satse på?

Efter en lunken start på turneringen regerer Komets suverænt på egen is. Komets har vundet deres sidste fire kampe her. På billetten vælger vi dem til at vinde en afgørelse mod deres største rival.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

1XBETSpil på 1xbet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker