Karviná – Liberec: alle hold vil score – YES

DKbookmaker
juli 20, 2024
22 Udsigter

Vores tip: Karviná – Liberec: hvert hold vil score – YES

21.07.2024 14:30

Karviná har et klart mål i år, og det er at undgå redningsarbejde. Den schlesiske klub gik derfor ind i sæsonen med et par ændringer, hvoraf den mest åbenlyse var på trænerposten. En af de mest lovende tjekkiske trænere har overtaget holdet og anvender de nyeste tendenser i spillet. Karviná så godt ud i forberedelserne, holdet var godt til sidst, skiftet under den nye træner Martin Hysky er synligt.

Der er en række unge spillere i truppen, som gerne vil bevise deres værd, og derfor bør hjemmeholdet være meget opsøgende. Botos, en græker på besøg fra Slavia, som har haft meget gode sæsoner i den næstbedste hollandske række, bør bringe en masse fodbold med sig. Yahaya fra Lisna er en forstærkning i sidste øjeblik, som skal styrke venstre side af forsvaret. Målmandsposten kan være en delvis svaghed, da holdet efter Holcs afgang ikke har en passende erstatning.

Også Liberec har haft en god forberedelse og store ambitioner om at gøre det. Radoslav Kováč overtog dirigentstokken og må have følt, at han befandt sig i en karrusel i løbet af sommeren. I løbet af transferperioden rapporterede 10 nye eller gamle navne til ham, og konkurrencen på holdet voksede så meget, at Frýdek, som praktisk talt var uundværlig i de foregående år, fik grønt lys til at forlade klubben.

Liberec har blandt andet arbejdet meget med sin langrendsparathed denne sommer og burde være endnu bedre end sidste år. Holdet er indstillet på fart, så spillet kan blive op og ned.

Hvad skal man satse på?

Begge hold har nye trænere, hvilket delvis kan afspejle sig i matchups eller potentielle fejl. Uanset hvad ønsker begge trænere at spille offensivt og meget hurtigt, hvilket bør vise sig i kampen. Begge hold vil være på mærkerne til sidst for at starte det nye år.

Tillid:

8/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker