oktober 19, 2024
10 Udsigter

Vores tip: Juventus – Lazio: +2,5g

19.10.2024 20:45

Efter to sejre i Genoa og Leipzig led Juventus endnu et uventet nederlag, da de spillede 1-1 med Cagliari på hjemmebane. Lazio er derimod inde i en af sine bedste perioder i nyere tid, da 2-1-sejren over Empoli var den fjerde i træk for dem.

Juventus er holdt op med at vinde på deres stadion. Det uafgjorte resultat mod Cagliari var den tredje uafgjorte hjemmekamp i Serie A i træk for dem (AS Roma, Napoli) på trods af, at Dusan Vlahovic scorede igen. Træner Motta er meget afhængig af den serbiske angriber (han spillede flest minutter af alle), og han betaler sin tillid tilbage – han har allerede scoret fem mål i de sidste tre kampe. Det ville dog kræve, at en anden også trådte i karakter.

Lazio, der ledes af træner Baroni, er i god form på trods af nogle forventninger. Gæsterne har vundet fire kampe i træk og scoret 12 mål. Dette inkluderer udesejre mod Dynamo Kiev (3-0) og i Torino (3-2). Som følge heraf har Lazio samme antal point som Juventus, men har allerede scoret fire mål mere.

Hvad skal man satse på?

Juventus har kun lukket ét mål ind i Serie A indtil videre i denne sæson, sidste gang på et straffespark mod Cagliari. Men hvis nogen kan overgå det, er det opkomlingen Lazio, som satser på flere formstærke målscorere (Castellanos, Dia, Zaccagni og Pedro). Vlahovic, som har scoret tre mål i de foregående fire opgør, scorer for hjemmeholdet. Der kommer ikke til at mangle mål her.