Hradec Králové – Pardubice: Pardubice power play-mål +0,5

DKbookmaker
marts 21, 2024
27 Udsigter

Vores forudsigelse: Hradec Kralove – Pardubice: Pardubice mål i powerplay +0,5

20.03.2024 18:00

Serien mellem Hradec og Pardubice er indtil videre meget fysisk. Dette er forbundet med et antal tacklinger på kanten af reglerne og et højt antal udvisninger. Begge hold spiller en hel del powerplay, hvilket de var i stand til at drage fordel af i de to første kampe.

Serien flyttede til Hradec Kralove, hvor det lykkedes hjemmeholdet at slå Pardubice i den tredje kamp efter straffeslag, men denne gang blev ingen af powerplayene omsat. Det er dog ikke sandt, at der ikke var powerplay, og at der ikke var mange chancer for at udnytte powerplay, det modsatte er sandt. Det faldt bare ikke denne gang, hvilket var lidt af en overraskelse efter resultaterne af de to første kampe.

Hvis vi sammenligner kvaliteten af begge hold, er der ingen tvivl om, at Pardubice på papiret har et hold fuld af solide målscorere. Det er højst usandsynligt, at situationen fra tirsdagens kamp, hvor Mountfield var i stand til at forsvare Pardubices offensive styrke og kun tillod ét mål på 32 skud, vil blive gentaget.

Hvad skal man satse på?

Den fjerde kvartfinale vil byde på mange faceoffs, mange skud og denne gang flere mål. I tirsdags havde gæsterne fem power plays, herunder en passage med næsten fire minutters numerisk overtal i træk. De udnyttede det ikke og tabte til sidst. Hvis de vil tage til Pardubice med en 3-1-rekord, er powerplay måden at gøre det på.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker