Holland – England: hvert hold fortsætter med at score mål/UN

juli 9, 2024
16 Udsigter

Vores forudsigelse: Holland – England: hvert hold scorer flere mål/UN

10.07.2024 21:00

England er i semifinalen for tredje gang i de sidste fire store turneringer, men det er enden på listen over positive ting fra deres præstationer ved dette års EM. Albion og især landstræner Gareth Southgate bliver kritiseret for dårlige præstationer, og kun titlen kan redde dem. I semifinalen skal de op mod de offensivt indstillede hollændere, som gik videre til semifinalen ved EM på trods af et (under) gennemsnitligt forsvar.

Englænderne er et lignende tilfælde som Frankrig, men i modsætning til Frankrig vil de af og til vise glimt af deres enorme potentiale. Men de trådte kun ud af det grå, når det gjaldt, og kun kortvarigt. I ottendedelsfinalen mod Slovakiet (2-1 pp) afværgede de eliminering ved at saksesparkere Bellingham i sidste minut af overtiden, og i kvartfinalen mod Schweiz (1-1, 5-3 efter straffespark) skruede de op for gearet, da de scorede i det 75. minut, og Saka udlignede fem minutter senere.

Ellers en dårlig præstation fra det dyreste hold i turneringen. Southgate kan ikke samle et brugbart hold af spillere, der brillerer i de bedste klubber i verden, og de spiller langt under deres evner. Foden er en skygge af Premier Leagues bedste spiller, Kane er mere valid i sit eget forsvar, Bellingham slap for straf for en uanstændig gestus for at fejre et mål mod Slovakiet. Alt i alt gjorde England langt mindre end forventet i Tyskland. Paradoksalt nok kan det dog være nok til finalen, hvor Holland er en overkommelig modstander for Albion.

Oranjes har scoret ni mål i mesterskabet, to mod Polen (2-1) og tre i ottendedelsfinalen mod et middelmådigt Rumænien (3-0), for hvem bare det at komme ud af gruppen var en stor præstation. De blev derefter sendt videre til semifinalen af patriarken Müldüra, og kampen mod Tyrkiet (2-1) afslørede deres svagheder i forsvaret. De indkasserede igen efter et hjørnespark, et evigt problem for dem, og modstod presset med stort held til sidst, hvor tyrkerne fik alt for lette chancer. Hollænderne har mere styrke i offensiven, og især Gakpa har været i fremragende form i turneringen, hvor han har scoret tre mål og også bidraget til det kvalificerende mål til semifinalen. Den store fare kommer fra jokeren Weghorst.

Hvad skal man satse på?

England er papirfavorit til kampen, men de vandt kun den første kamp mod Serbien efter 90 minutter. Uanset hvad kan du spille på, at begge hold scorer, hvilket er sket i fem af de seneste seks kampe.