Frosinone – Udinese: Dobbeltchance: uafgjort

maj 26, 2024
21 Udsigter

Vores valg: Frosinone – Udinese: Dobbeltchance: uafgjort

26.05.2024 20:45

Ud over Empoli skal Frosinone også afgøre deres frelse i Serie A. Hjemmeholdet har et forspring på to point ned til nedrykningsstregen og er vært for Udinese, som kun er et point efter. Begge hold vil holde øje med kampen mellem Empoli og AS Rom, hvor en sejr til gæsterne vil sikre begge hold redning. Men ingen af holdene vil sandsynligvis regne med det.

Eusebio Di Francescos tropper scorede hovedsageligt på hjemmebane i deres første sæson tilbage blandt eliten, hvor de hentede 25 af deres 35 point. De tog dog også et stort skridt mod redning i sidste runde, da de vandt 1-0 på Monza. De har været meget overbevisende på deres stadion, især mod modstandere fra 11. pladsen eller dårligere (6-1-1).

Dette inkluderer Udinese, som sidste gang på hjemmebane kun reddede resultatet mod Empoli i det 104. minut (1-1). Men den uafgjorte kamp bekræftede holdets store problem i år, hvor det ikke er i stand til at slå hold fra den anden halvdel af tabellen, den slags modstandere, som det burde hente point mod (1-14-3). En femtende uafgjort mod en sådan modstander kan måske bringe Udinese frelse, men en mere sikker frelse ville selvfølgelig være at efterligne sejren fra Lecce, som kom i deres sidste optræden på udebane.

Hvad skal man satse på?

Der står meget på spil, og det gælder for begge hold. Uafgjort kan i teorien sikre begges redning, men det vil helt sikkert være til hjemmeholdets fordel. Så vi kan ikke forvente nogen skarp start, og i det mindste ved pausen kunne en uafgjort være gyldig.