Frankrig – Canada: Frankrig vinder begge halvlege

juni 9, 2024
23 Udsigter

Vores forudsigelse: Frankrig – Canada: Frankrig vinder begge halvlege

09.06.2024 21:15

Et par timer efter at den længe annoncerede transfer af Kylian Mbappé til Real Madrid blev officielt bekræftet, brød den franske landsholdsanfører fri og dirigerede en 3-0-sejr over Luxembourg (1-0 ved pausen) med et mål og to assists. Mbappé spillede alle 90 minutter og forbedrede sin total for landsholdet til 47 mål og 33 assists. Det kan han føje til i søndagens EM-generalprøve, hvor Frankrig har inviteret en amerikansk modstander til Bordeaux.

Maple Leafs forbereder sig på det amerikanske mesterskab, og deres nye træner Jesse Marsch har fået en elendig start, hvor holdet led et 0-4 nederlag i Holland. Gæsterne holdt nullet indtil det 50. minut, men efter det første mål faldt deres spil helt fra hinanden, og de fik tre mål på 13 minutter. Canada tabte sin fjerde kamp i de sidste seks, og for anden gang blev de tildelt en firer.

Hvad skal man satse på?

Frankrig er klar favorit til at vinde begge halvlege. Efter en mærkelig afskedssæson i PSG er Mbappé sulten, og landstræner Didier Deschamps har et ekstraordinært udvalg af spillere til rådighed, og i modsætning til Canada vil han bevare kvaliteten i udvekslingen.