Finland – Storbritannien: Lehtonen Mikko Goal +0,5

DKbookmaker
maj 12, 2024
27 Udsigter

Vores tip: Finland – Storbritannien: Lehtonen Mikko Goal +0,5

12.05.2024 12:20

Finland tabte 0:1 til Tjekkiet i åbningskampen ved VM i ishockey efter straffeslag og vil gerne styrke sin selvtillid, især i den offensive ende. Finnerne, som traditionelt er afhængige af en god defensiv præstation, har ikke desto mindre nok spillere i deres rækker, som har skydeegenskaber, selv blandt forsvarerne.

Vi taler især om Mikko Lehtonen, som skød fem gange på Lukas Dostal mod det tjekkiske hold, men ikke nød glæden ved at score et mål. Den 30-årige finske stamspiller har scoret ved alle de fire verdensmesterskaber, han har deltaget i, og han har bestemt ikke tænkt sig at stoppe med at gøre det i Prag, hvor han og hans hold skal deltage i gruppe A.

Den schweiziske ZSC Lions-forsvarer vil også forsøge at peppe det britiske mål op med sine kanonskud fra den blå linje, da de leverede en stærk præstation mod Canada, men alligevel tabte 2:4. Og hvis han er lige så produktiv, som han var mod det tjekkiske hold, er der stor sandsynlighed for, at noget af pucken vil finde vej ind i det britiske bur.

Hvad skal man satse på?

Efter nederlaget til det tjekkiske hold er Finland opsat på at gøre det godt igen i deres næste kamp, og de vil kaste alt, hvad de har, efter briterne. Briterne vil have alt, hvad de kan mønstre, inklusive offensivt indstillede forsvarsspillere som Mikko Lehtonen. Forfatteren til fem skud mod det tjekkiske hold har en stor chance for at score sit ottende VM-mål i karrieren.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker