februar 19, 2024
34 Udsigter

Vores tip: Everton – Crystal Palace: 1

19.02.2024 21:00

Ikke engang et velorganiseret forsvarsspil holdt Everton fra nederlag til Manchester City (0:2) i sidste runde, som var deres syvende ligakamp uden sejr (0-3-4). Everton er stadig et point efter redningen, og fem point over dem ligger deres næste modstander Crystal Palace, som tabte deres sidste to kampe med en samlet score på 2:7.

Sean Dyche roste sine spillere for deres defensive arbejde, men han bad dem også om at tage ved lære af Erling Haaland, for endnu en gang viste The Toffees ikke meget med bolden på hovederne. Det er dog ikke noget nyt, for Everton har ikke scoret i ti ligakampe, hvilket intet andet hold i PL har præsteret.

Den legendariske Roy Hodgson har beskrevet sine nuværende kvaler på Crystal Palace-bænken som den sværeste periode i hans karriere, men London-holdet opgiver ikke deres kamp for redning. Det bør de heller ikke, da de stadig har fem point op til stregen. I de sidste ti kampe er Palace dog det næstdårligste hold i ligaen (2-2-6 før rundens start), og de har lukket næstflest mål ind (24).

Hvad skal man satse på?

Everton vil igen vise godt defensivt arbejde, som sidste gang tillod et stærkt Manchester City-hold deres første skud på mål i det 71. minut, og denne gang vil de tilføje nogle mål mod en kæmpende modstander. Everton har scoret mindst to gange på hjemmebane i tre af deres seneste fem opgør (Tottenham, Chelsea, Newcastle) og vil gøre det igen mod ikke overbevisende modstanderes forsvar.