Ceske Budejovice – Trinec: Vinder efter afgørelse – Trinec

marts 26, 2024
24 Udsigter

Vores valg: Ceske Budejovice – Trinec.

26.03.2024 17:30

Kvartfinaleopgøret mellem Trinec og České Budějovice så ud til at være afgjort med 3:0. Når alt kommer til alt, scorede Motor det første mål i serien efter 129 minutter. Ikke desto mindre lykkedes det holdet at vinde den fjerde og femte kamp, hvilket bragte konfrontationen med vinderen af de sidste fire ekstra ligasæsoner tilbage til hjemmeis.

Trinec er på udkig efter at vinde sin femte titel i træk. Sidste år var de det første hold til at vinde den i den indledende runde. Men efter søndagens nederlag på hjemmebane må de fortsætte med at kæmpe hårdt for at nå semifinalen. Det skal siges, at Trinec var det bedste hold i den femte kamp. I tredje periode formåede de at udligne et to-målsunderskud og var klar til en vending. Men det vindende mål blev scoret af Gulaš fire minutter før tid. Det var et af kun to skud fra České Budějovice, der gik på Trinec-målet i sidste periode. Ocelar-spillerne havde fjorten skud, men de faldt uheldigt.

Hvad skal man satse på?

Schlesierne er stadig store favoritter i denne serie efter to nederlag. Sydbøhmerne, som måtte kæmpe sig igennem en vanskelig indledende runde for at nå kvartfinalen, fortjener ros for ikke at give op ved 0:3. Men skulle de have slået det tredje hold efter den regulære sæson for tredje gang i træk? De vil ikke have samme held som i weekenden igen. Tirsdag aften vil der være fest for de regerende mestre.