České Budějovice – Kladno: Ubesejret Kladno

DKbookmaker
oktober 11, 2024
19 Udsigter

Vores tip: České Budějovice – Kladno: Ubesejret Kladno

11.10.2024 17:30

Tjekkiske Budejovice og Kladno mødes i tiende runde af Hockey Extraliga. De to rivaler er adskilt af ni point i tabellen. Sidste års dueller var klart bedre for Motor, som kun tabte to point i fire kampe.

Hjemmeholdet South Bohemians spillede deres sidste kamp efter en uges pause og fire nederlag i træk til Brno’s Kometa. De gjorde det dog heller ikke godt der og tabte fortjent 0:3. I de sidste fem kampe har Ladislav Čiháks tropper kun scoret fire gange. Lukáš Pech, Adam Kubík og Filip Přikryl er stadig uden mål. Der er heller ingen støtte fra forsvarsspillerne, som endnu ikke har scoret i år. Derfor ligger South Bohemians med rette på sidstepladsen i den ekstra ligatabel.

Gæstende Kladno har scoret i de sidste fire kampe i træk. I onsdagens kamp rejste ridderne til Plzeň, hvor de efter en jævnbyrdig kamp afgjorde en utrolig kamp tre sekunder før tid i egen undertal. Ved at vinde 4:3 rykkede de op på femtepladsen i extraliga-tabellen, hvilket kun få havde forventet inden turneringens start. Kladno fortsætter deres flotte holdpræstation. I de sidste to kampe besluttede de at tage point til allersidst i kampen, hvor de før var ret dårlige.

Hvad skal man satse på?

Kladno kan drage fordel af Budějovices ubehag og tage et point med fra det sydlige Bøhmen. På kuponen tager vi gode odds for, at gæsterne ikke taber.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

IVIBETSpil på Ivibet med en 100% bonus på din første indbetaling!!
Forfatter DKbookmaker