Bublik A. – Cobolli F.: 2

DKbookmaker
september 26, 2024
16 Udsigter

Vores valg: Bublik A. – Cobolli F.: 2

26.09.2024 14:15

Alexander Bubliks form i de sidste to måneder har været helt forfærdelig. Siden han gik videre til tredje runde i Wimbledon, har den kasakhiske tennisspiller tabt seks ud af syv kampe. Det var først i sidste uge i Chengdu, at han vandt den førnævnte ene sejr, da han besejrede argentinske Gomez, et medlem af verdens næstbedste 100, i den første kamp. Men så tabte han igen, selv om det var til den afdøde mester Juncheng Shang.

Bublik, som er kendt for at spille tennis udelukkende for pengenes skyld, er forståeligt nok irriteret over den nuværende præstation, da han ikke tjener nogen penge. Men dette fald i præstationer er ikke usædvanligt for ham, han oplevede det f.eks. sidste år, da han kun vandt tre af sine femten kampe.

Derfor får han ikke noget let udgangspunkt i Beijing mod italienske Flavio Cobolli. Cobolli havde en meget god amerikansk del af sæsonen, som han afsluttede med at gå videre til tredje runde i US Open. Derefter bekræftede han sin form under Davis Cup, hvor han hjalp Italien med at kvalificere sig til slutspillet. Og i Beijing starter han sine asiatiske turneringer efter en kort pause.

Hvad skal man satse på?

Cobolli har spillet meget bedre på beton i år end på grus, som han plejede at specialisere sig i. Hans spillestil er effektiv på hårde overflader. Bublik derimod kæmper spillemæssigt og er i en stor krise. Italieneren udnytter dette og vinder denne kamp, som på papiret er jævnbyrdig.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker