Valencia – Las Palmas: 1

DKbookmaker
oktober 21, 2024
7 Udsigter

Vores tip: Valencia – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Valencia gav ikke meget glæde til deres fans i det tætpakkede program før landskampspausen. Mod Osasuna (0:0), Real Sociedad (0:3) og Leganés (0:0) scorede “flagermusene” ikke, og med kun fem scorede mål er de de dårligste i hele turneringen (sammen med Leganés). Deres 1-3-5-resultat og de deraf følgende seks point er også kun godt nok til en næstsidsteplads. Mandagens kamp mod Las Palmas bliver ekstremt vigtig for begge hold, da gæsterne er det eneste hold, der er dårligere stillet end Valencia.

Las Palmas er fortsat det eneste hold, der ikke har vundet en eneste gang i denne sæson (0-3-6). På udebane har holdet fra De Kanariske Øer ikke engang fået et point endnu (0-0-4).

Hvad skal man satse på?

I de sidste fire kampe mellem disse to hold har hjemmeholdet altid vundet. To gange var det Valencia, to gange Las Palmas. Hjemmeholdet vil også være favorit denne gang. Kanariefuglenes udebanestatistik er allerede blevet diskuteret, så Valencia skal vinde denne kamp for enhver pris. Hvis holdet ryger ned på sidstepladsen efter ti runder, kan træner Baraja måske ikke holde det ud længere. Nummer et.

Selvtillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

1XBETSpil på 1xbet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker