Skotland – Portugal: Cristiano Ronaldo scorer/UN

DKbookmaker
oktober 15, 2024
8 Udsigter

Vores valg: Skotland – Portugal: Cristiano Ronaldo scorer/UN

15.11.2024 20:45

Efter at have forladt sommerens EM i tårer uden at have scoret et eneste mål, så det ud til, at vandet ville lukke sig over Cristiano Ronaldo på 39 år. Men det portugisiske fodboldidol rejste sig fra de døde i Nations League og scorede i alle tre dueller. Alle tre mål var matchvindere.

Portugal slog Kroatien og Skotland 2-1 på hjemmebane og vandt også 3-1 i Polen i lørdags, hvor Ronaldo scorede sit 133. mål i landsholdstrøjen og også ramte overliggeren. Selv efter Ronaldos fiasko ved EM, hvor han endda forærede et straffespark væk, fortsætter landstræner Roberto Martínez med at stole på ham, selv om han ikke længere lader ham være på banen i alle 90 minutter. Mod Skotland kom han ind efter pausen, i Polen blev han taget ud efter en time. Ronaldo kan derfor spare på kræfterne, men under alle omstændigheder bør han ikke mangle i startopstillingen til tirsdagens kamp på Hampden Park.

Skotterne ligger sidst i gruppen efter tre kampe uden et eneste point på trods af, at de har scoret i alle tre kampe. De kan bare ikke styre slutspillet. Hjemme mod Polen (2:3) fik de deres tredje mål i det 90. +7. minut på et straffespark, Ronaldo scorede i det 88. minut, og lørdag i Kroatien (1:2) holdt de uafgjort indtil det 70. minut, hvor de omsatte en sympatisk indsats til kun ét mål.

Hvad skal man satse på?

Oddsene for, at portugiserne vinder, er ikke svimlende, men kombineret med det faktum, at Ronaldo vil gøre sig gældende igen, giver de allerede en mere interessant vurdering. Du kan også spille på målscoreren i et solospil.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker