Tyskland – Holland: Vinder Tyskland

DKbookmaker
oktober 13, 2024
10 Udsigter

Vores tip: Tyskland – Holland: Vinder Tyskland

14.10.2024 20:45

Efter 2-2 i Amsterdam i september tørner to fodboldsværvægtere sammen i München med Tyskland i en bedre udgangsposition.

Die Mannschaft topper gruppen efter at have tabt de eneste to point i returopgøret, efter at de tidligere har slået Ungarn 5-0 på hjemmebane og taget tre point med fra Zenica i fredags, hvor de slog Bosnien-Hercegovina 2-1 takket være to mål af Undav. Stuttgart-angriberen er holdets topscorer i gruppen med tre skud og en af bannerførerne for et nyt og mere moderne Tyskland.

Kleindienst og Burkardt debuterede f.eks. mod Bosnien, og ændringerne i opstillingen var delvist tvungne. Julian Nagelsmann mangler de offensive esser Musiala, Havertz og Füllkrug på grund af skader.

Hollænderne har endnu flere fravær (Ake, Timber, De Jong, Koopmeiners…), og efter Budapest-kampen tilføjede de den karantæneramte anfører Van Dijk, hvilket efterlader et hul i midterforsvaret.

Ironisk nok fik tulipanerne 1-1 i Ungarn uden deres anfører, men 1-1 er et pinligt nederlag i kampen om førstepladsen, som de ville få svært ved at indhente i tilfælde af et nederlag på Allianz Arena.

Hvad skal man satse på?

Begge hold er særligt stærke offensivt, hvilket blev bekræftet af den seneste kamp, som fortsatte tendensen med målrige kampe. Begge hold har scoret i de seneste seks kampe med i alt 24 mål. Under alle omstændigheder vil Tyskland være tættere på sejren.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker