oktober 3, 2024
10 Udsigter

Vores tip: Trinec – Liberec: Liberec er ubesejret

04.10.2024 17:00

Fredagens uafsluttede runde i Hockey Extraliga vil samle de hold, der er adskilt af et enkelt point i den aktuelle tabel, og som havde forestillet sig en meget bedre start på det nye år. Balancen i duellerne fra sidste sæson er bedre for Trinec, som vandt tre gange (4:1, 3:1, 5:1) og tabte en gang (1:4).

Steelers rejste til Kladno tirsdag efter en 4-1-hjemmesejr over Hradec. I en jævnbyrdig kamp afgjorde hjemmeholdets større fight og Trinecs uduelighed i powerplay i tredje periode hjemmeholdets 3:2-sejr. Slesvig-holstenerne mangler ro i begyndelsen af konkurrencen, og deres præstationer er ikke særlig flotte. De er nødt til at hjælpe sig selv med meget mere kamp og vægt foran nettet, hvilket de også mangler indtil videre. Libor Hudacek var fraværende på grund af en skade.

De gæstende Liberec brød endelig deres hjemmebaneproblemer i sidste runde og vandt deres femte kamp i det nordlige Bøhmen. I kampen mod Karlovy Vary (4:2) afgjorde White Tigers kampen i anden periode med tre mål. Martin Faško-Rudáš, som er den bedste Liberec-spiller indtil videre, scorede igen. På den anden side har Tomas Filippi, en legende i klubben, kun to assists og har det også svært.

Hvad skal man satse på?

Liberec vandt begge deres udekampe i den nye sæson og så bedre ud end i de foregående kampe i sidste runde hjemme mod Enerģija. Vi satser på, at de hvide tigre tager et point med fra Schlesien.