Kladno – Trinec: vinder af kampen til afgørelse/Kladno

oktober 1, 2024
13 Udsigter

Vores valg: Kladno – Trinec: Vinder af kampen til afgørelse/Kladno

01.10.2024 18:00

Den syvende runde af hockey-ekstraligaen vil bringe Kladno, som reddede sig selv i spærregrænsen sidste år, og mesterholdet Třinec sammen. Men kun ét point adskiller dem i den aktuelle tabel.

Efter at have tabt 4:2 i Hradec Kralove rejste ridderne til Liberec i søndags. Central Bohemians førte med to mål i første periode, men formåede igen ikke at afslutte kampen og måtte nøjes med en straffeslagskonkurrence. Kun den italienske forsvarsspiller Phil Pietroniro lykkedes med dem, og så med det store bidrag fra den store Štěpán Lukáš i målet tog Kladno en værdifuld sejr med hjem fra udekampen.

Efter tre nederlag i overtid eller shootout spillede de besøgende Ocelar-spillere hjemme mod Hradec i søndags. Det lykkedes dem at afgøre duellen med tre mål i sidste periode, og også ved at score to gange i powerplay, som kun Vítkovice har udnyttet bedre indtil videre i hele turneringen. Men endnu en gang var Steelers’ præstation langt fra ideel. Třinec mangler lethed, og deres spil er ikke meget at se på indtil videre.

Hvad skal man satse på?

Kladno vil helt sikkert gerne møde en stor modstander på hjemmebane. Ridderne slog både Sparta og Brno på hjemmebane i år efter flotte præstationer, så vi tror, at de vinder opgøret.