PSG – Girona: PSG scorer i begge halvlege

DKbookmaker
september 18, 2024
3 Udsigter

Vores tip: PSG – Girona: PSG scorer i begge halvlege

18.09.2024 21:00

Qatarske sheiker købte Paris Saint-Germain i 2011 og sagde, at de ville vinde Champions League. Det lykkedes ikke, selv da de havde trioen Messi, Neymar og Mbappé på holdet, og den sidste af stjernetrioen forlod klubben i sommer.

Paradoksalt nok kan pariserne dog overraske positivt i den sæson, der lige er begyndt. Uden Mbappé klarer de sig fint og har vundet alle fire dueller i Ligue 1 med en samlet score på 16-3. Holdet er ikke blevet stoppet af landskampspausen og har vundet deres seneste to kampe med 3-1 mod de to andre Champions League-deltagere (Lille, Brest).

Enriques hold dominerede på banen og belastede modstanderne med 35 skud på mål, ni spillere delte målene, alle fire angribere scorede med undtagelse af den skadede Goncalo Ramos. Midtbanespillerne Zaire-Emery og Vitinha blev også føjet til sygelisten efter landsholdspausen, målmand Donnarumma blev skadet i weekendens kamp, og Safonov får chancen. Men den russiske målmand får ikke meget at lave.

Girona debuterer i Champions League, og i modsætning til PSG har deres sæsonstart ikke været fantastisk. Mens de i sidste sæson tabte deres anden kamp i den spanske liga allerede den 10. februar, har de i denne sæson to nederlag efter femte runde, og det er ikke hvilke som helst nederlag – de tabte 0:3 i Madrid mod Atlético, og i weekenden blev de slået 1:4 af Barcelona på hjemmebane.

Konfrontationen med to hold, der spiller Champions League, afslørede et forsvar, der er lidt for gammelt – stopperne Blind og Lopez er begge 34 år gamle, hvilket vil være en godbid for PSG’s hurtigfodede spillere. Ladislav Krejci venter i mellemtiden på sin chance på udskiftningsbænken. Derudover solgte Girona ligaens topscorer fra sidste sæson, Dovbyk, i sommer.

Hvad skal man satse på?

Siden sæsonen 2012/13 har pariserne kun tabt én gang på hjemmebane i Champions League-gruppespillet og vundet 78 % af deres kampe (28/36). De vil også klare Girona og score i hver halvleg, som de gjorde i sæsonens første fire kampe.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

1XBETSpil på 1xbet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker