Dortmund – Heidenheim: Handicap Dortmund -1.5

september 12, 2024
8 Udsigter

Vores tip: Dortmund – Heidenheim: Handicap Dortmund -1,5

13.09.2024 20:30

Borussia Dortmund og Heidenheim er fortsat ubesejrede i starten af sæsonen. Men mens BVB spillede uafgjort i Bremen før landskampspausen, holder de 100 procent besøgende fast i føringen i 1. Bundesliga.

Dortmund havde mere af spillet på Weserstadion, men formåede ikke at score det ønskede mål og måtte nøjes med et point efter 0-0. Den nye manager Nuri Sahin kan trøste sig med, at holdet fra Westfalen ikke har scoret i de første to runder, hvilket de ikke har gjort siden 2017/18, hvor de holdt buret rent i deres første fem ligakampe. BVB vil forsøge at bygge videre på deres tidligere 2-0-sejr over Eintracht Frankfurt på hjemmebane, hvor de samlet set har scoret tre gange i træk på Signal Iduna Park.

Sidste gang vandt Heidenheim 4-0 over Augsburg efter to mål i begge halvlege og bekræftede deres fantastiske start på sæsonen ved at dominere alle fem turneringskampe! Træner Frank Schmidts mandskab står nu over for en meget udfordrende periode, da de har kvalificeret sig til Conference League ud over den hjemlige turnering. Klubben fra Baden-Württemberg vandt tre af deres fem sejre i sæsonen på modstanderens bane og rejser til Dortmund velvidende, at de ikke har tabt fem ligakampe i træk på udebane (2-3-0).

Hvad skal man satse på?

For et år siden i Westfalen var det gæstende hold bagud med to mål efter et kvarter, men de gav ikke op, og takket være to mål i de sidste 30 minutter fik de et point med hjem efter 2-2. Dortmund levede dog op til favoritværdigheden og vandt denne gang.