Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 perler

DKbookmaker
september 8, 2024
5 Udsigter

Vores valg: Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 perler

08.09.2024 20:00

Den sidste spilledag ved US Open er kommet, og i mændenes finale, som allerede er en traditionel afslutning på denne Grand Slam, mødes verdensranglistens nr. 1, Jannik Sinner, og verdensranglistens nr. 12, Taylor Fritz. Deres sammenstød tegner til at blive et dramatisk og jævnbyrdigt opgør, ligesom det var tilfældet i deres sidste møde i Indian Wells, hvor Sinner vandt i tre sæt.

Italienske Sinner er i storform ved US Open. Han tabte et sæt hver til Mackenzie McDonald og Daniil Medvedev på sin vej til finalen, men vandt ellers alle sine kampe 3-0. I semifinalen mod Jack Draper vandt han 7:5, 7:6, 6:2, da hans modstander helt mistede kræfterne i slutningen af kampen. Men italieneren var heller ikke i 100% fysisk form, han havde problemer med sin venstre hånd, som han måtte lægge på is i lang tid efter kampen. Ikke desto mindre var han klart bedre i denne kamp.

Amerikanske Fritz fik en meget eftertrykkelig start på turneringen og vandt de første tre kampe meget sikkert med 3:0 i sæt. Men derefter behandlede partiet ham ikke ligefrem venligt, og han havde hårde kampe mod Casper Ruud og Alexander Zverev i ottendedels- og kvartfinalen, som han slog 3-1 på matchbolde. Semifinalederbyet mod Frances Tiafoe var prikken over i’et, da han tabte 1-2 i sæt, men til sidst sejrede han i en kamp i fem sæt og gik videre til sin første Grand Slam-finale.

Hvad skal man satse på?

Jannik Sinner er favorit til kampen, og han har også meget mere erfaring i så store kampe, hvilket helt sikkert kan hjælpe ham. Fritz har dog vist enorm kampgejst i løbet af turneringen, og han vil ikke sælge sit skind billigt. Sinner kan vinde, men han kommer til at spille mindst 33 partier.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker