Ruzomberok – FC Noah: vinder Ruzomberok

DKbookmaker
august 29, 2024
8 Udsigter

Vores tip: Ruzomberok – FC Noah: vinder Ruzomberok

29.08.2024 18:30

Slovan Bratislava fejrer stadig deres debut i Champions League-gruppespillet på onsdag, men de bliver sandsynligvis det eneste slovakiske hold, der er med i Europa Cuppen dette efterår. Ruzomberok tog et pinligt 0-3-nederlag med hjem fra Armenien, hvilket giver dem en lille chance for at blive i Conference League, når de skal spille omkamp på hjemmebane.

Ruz betalte dyrt for rejseproblemerne. Efter at være gået videre mod Hajduk vendte holdet først tilbage fra Split i andet forsøg, og da åbningskampen blev spillet i Armenien tirsdag, havde spillerne stort set ingen tid til at restituere og måtte flyve til Jerevan. Martyrium tog nogle spillere med medicinsk, hvilket afspejlede sig i den svagere opstilling og især i det klare resultat.

Nu var rollerne i hvert fald byttet om, og deres armenske modstandere fik rejseproblemer og ankom for sent på grund af en flyfejl. Desuden er Noah ikke så stærk på udebane som på hjemmebane, hvor de slog Sliema 7-0 og AEK Athen 3-1, men ikke formåede at gøre sig gældende i de to returkampe på Malta (0-0) og i Grækenland (0-1).

Hjemmeholdet vil stole på deres fans, og den tjekkiske træner Ondrej Smetana har allerede en stort set komplet trup bortset fra den skadede forsvarsspiller Köstl.

Hvad skal man satse på?

Hvis Ruza vil tænke på et mirakel, skal han score så hurtigt som muligt. Hjemmeholdet vil starte med et angreb, men selv en sejr vil ikke være nok for dem til at gå videre.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

20BETSpil på 20bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker