Hap.Beer Sheva – Ml.Boleslav: hvert hold vil score – YES

DKbookmaker
august 15, 2024
11 Udsigter

Vores forudsigelse: Hap.Beer Sheva – Ml.Boleslav: hvert hold vil score – YES

15.08.2024 19:00

Den næste tjekkiske repræsentant spiller i omkampen i den tredje indledende runde af Conference League i Bulgarien, hvor Hapoel Beer Sheva spiller sin hjemmekamp.

På grund af den politiske situation i landet har den israelske klub mistet hjemmebanefordelen, så kampen bliver spillet på Litex Lovech Stadium. Under alle omstændigheder vil atmosfæren ikke være ekstremt stormfuld, hvilket er en delvis fordel for Mlada Boleslav.

Hapoel er også plaget af andre omstændigheder, den israelske topkonkurrence er endnu ikke startet, så holdet er ikke optimalt matchet. På den anden side viste holdet i Boleslav, at de gerne vil spille offensivt, de havde 20 skudforsøg i kampen. Samtidig var der kvalitet på bænken i form af Kangwa eller Sefer. Under alle omstændigheder vil hjemmeholdet være et mere udhvilet hold, der presser på på samme måde som i kamp 1.

Mladá Boleslav står derimod over for den fjerde “engelske uge” i træk (torsdag – søndag – torsdag), og opstillingen har ikke ændret sig så meget. Trætheden hos de tjekkiske holdspillere er meget værre. Under alle omstændigheder var det besøgende hold opmuntret af weekendens klare sejr over Budějovice (4:0), og træner Holoubek lod de bærende kræfter spille i omkring 60 minutter.

Under alle omstændigheder ligger holdets produktivitet i en relativt snæver kreds af spillere (Kušej, Mašek, Mareček). Hjemmeholdet bør være komfortable med, at hjemmeholdet vil angribe mere, de kan spille åbent forsvar meget bedre end fuldt forsvar. Selv i omkampen vil gæsterne ikke komme ud målløse, det er stadig at se, hvad resultatet bliver.

Hvad skal man satse på?

Kampen lover mål på begge sider af banen, ingen af holdene er de stærkeste bagude. Begge hold scorer et mål, og Kusej kommer igennem for gæsterne.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

22BETSpil på 22bet med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker