Star Dance – vindende kendis: Filip Blažek

DKbookmaker
august 11, 2024
12 Udsigter

Vores valg: Star Dance – den vindende kendis.

05.10.2024 20:00

Dette års udgave af Star Dance kender allerede alle deltagerne, ikke kun de kendte personligheder fra skuespilleres, sangeres eller atleters rækker, men også danserne, som i høj grad bidrager til et givet pars succes eller fiasko.

Danserne Pragr og Vodička

Det er ikke kun deres dansefærdigheder, der kommer i spil med tiden, men også hvad de kan lide og ikke lide. Det er ikke tilfældigt, at to af de sidste tre år har været domineret af Dominik Vodičkasom kunne konkurrere i Mr. Sympathy-kategorien. På den anden side Martin Pragr har fået prædikatet “partial bad guy” efter at have deltaget i realityshowet Survivor, hvilket til dels kan påvirke deres halvdeles chancer, Martina Ptacek a Martha Danzer.

Favoritter StarDance 2024

Sidstnævnte er en af de største favoritter takket være sin rolle i den populære serie Cuckoos, men forbindelsen med Prager kan til dels skade hende. Mens den blonde danser har fået nye tilhængere, har han også fået en række kritikere på grund af sin optræden på øen. Uanset hvad vil Danzer have flair for at danse (selv om hun foretrækker freestyle), vil også få mange stemmer fra seerne på grund af sin muntre natur og bør angribe sig vej ind i top tre.

StarDance odds – bookmakere stoler også på Hes

I den samme Kursus 4:1 spilles også af en skuespiller Oscar Hessom efter sigende er i god form rent dansemæssigt. I samarbejde med Kateřina Bartuněk Hrstková så vi kan forvente konstant gode præstationer og høje karakterer, der vil føre parret til de sene runder.

StarDance odds – bookmakere stoler på Hes

Den største favorit til at vinde samlet var oprindeligt Filip BlažekEn eventyrprins og en hård kriminel. Efter “gedesagen” i juni, som hans kone satte i gang, er oddsene begyndt at ændre sig, og det kan koste Blažek og hans udsigter til at blive populær blandt hans fans og især de kvindelige fans, der sender sms’er. Der er dog lang tid til konkurrencestart, og der er stadig masser af tid til at glemme affæren.

Vil Vondráčková være som vinden?

Om dansefærdigheder FLucie Vondráčková Der er ingen tvivl. Sangerinden og skuespilleren har tidligere vist, at hun er begavet i bevægelse, men hun er i øjeblikket lidt forbi zenit af sin tidligere storhed. Hendes danser Lukáš Bartuněk er et af de mindre kendte navne og ikke så fremtrædende, så vi kan ikke forvente nogen betydelig tilstrømning af stemmer fra hans side.

Ježek i StarDance

På den anden side vil der helt sikkert være stor sympati Jiří Ježek. Den tidligere fremragende paralympiske cykelrytter deltager i dansekonkurrencen med en protese på højre ben, hvilket er et stort handicap og en udfordring på samme tid. Alligevel er Jezek en ekstremt positiv person, som altid har et smil på læben, hvilket vinder mange hjerter. Sammen med Lenka Nora Návorková så bliver de et par, som fansene vil heppe på.

Andre stjerner danser – Hartl eller Ruml

Sundhedsproblemer med hans ben har også plaget ham siden februar Patrik Hartlen finurlig forfatter og instruktør. Efter en knæskade kan han ikke forventes at give en spektakulær præstation i 13. sæson af StarDance skal primært fungere som et underholdningselement, hvilket måske kan holde den i konkurrencen i det mindste i et stykke tid. Som man siger, skal enhver serie have sin (Lukas) Pavlasek.

Ondřej Ruml som musiker, vil ikke have noget problem med at danse, hans høje figur vil se æstetisk næsten ædel ud, især i klassiske danse. Hans popularitet er dog et spørgsmålstegn, når alt kommer til alt, halter han bagefter en række kunstnere i berømmelse.

Krydderiet i StarDance Chili?

Den store “verdensrejsende” i tjekkiske realityshows og konkurrencer er Chili Ta Thuysom allerede har vundet titler som Master Chef og Survivor. Temperamentsfulde Chili vil danse med Jakub Mazuch., som har udført en række flotte koreografier i den sidste serie, hvilket kan være en fordel for det førnævnte par, men samtidig har danseren mere potentiale til at bringe stemmer end de andre.

Kan Vodička få Ptáčková til at danse?

Dette er endnu mere sandt med Dominik Vodičkasom helt klart er det kvindelige publikums darling, og derfor fik han også en mindre kendt kickboxer Martina Ptacek. Hendes danseevner er lidt ukendte, på grund af den relativt hårde sport mangler hun måske mere ynde og finesse.

Hvilken rolle vil Paul spille?

Posten som den ældste deltager, eller StarDance-deltager, vil denne gang tilfalde Jana Paulova. Den umådeligt populære skuespillerinde er altid godt med, men hendes chancer for den samlede førsteplads er minimale, tværtimod bør hun efter erfaringerne fra de tidligere afsnit af dansekonkurrencen være blandt de første, der kommer i mål.

Hvad skal man satse på?

Filip Blažek er sandsynligvis det største og mest populære navn af alle deltagerne i den trettende serie Stjernedansvil hun også have en stor danser, Adriana Mašková (hun har allerede vundet med Jan Cina), som også er en dygtig koreograf. Det førnævnte par kan komme i top tre, så chancerne for at vinde den samlede pris er slet ikke små.

Tillid:

5/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker