Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

DKbookmaker
august 8, 2024
15 Udsigter

Vores valg: Haddad Maia B. – Boulter K.: 2

08.08.2024 19:30

WTA 1000-turneringen i Toronto, Canada, sætter Beatriz Haddad Mai og Katie Boulter op mod hinanden i anden runde. Selvom førstnævnte er højere rangeret, er den britiske spiller favorit til at gå videre.

Haddad Mai har vundet i alt fire titler i singleturneringer i 2022 og 2023. Hun var langt fra det året før i Toronto, hvor hun tabte i finalen. I år er den venstrehåndede brasilianers præstationer dog svagere. Hun har en semifinale fra Abu Dhabi, men verdens nummer 22 sagde farvel til de fleste begivenheder efter sin første eller anden optræden.

Boulter er i gang med en gennembrudssæson. I begyndelsen af marts dominerede briten betonfemkampen i San Diego, USA, og i midten af juni erobrede hun også hjemmebanegræsset i Nottingham. Det gav hende sit første glimt af top tre på ranglisten. Hun er i øjeblikket placeret som nummer 33.

Begge spillere måtte ud i tre sæt i første runde. Boulter besejrede amerikaneren Pera på to timer med 6:4, 3:6 og 6:1. Det var Haddad Mai, der tilbragte næsten tre en halv time på banen med Maria Bouzkova. I en kamp fuld af fejl overvandt hun til sidst den ihærdige tjekke med 5:7, 6:2 og 7:6(1).

Hvad skal man satse på?

Boulter er i bedre form end Haddad Mai i år. Hun har vundet 13 ud af 17 kampe på det hårde underlag siden begyndelsen af året, mens hendes modstander stadig var i minus indtil i går (i øjeblikket 9/9). Desuden har den blonde brite allerede mødt sydamerikaneren to gange i denne sæson, og hver gang blev det til en sejr for hende på det hurtige underlag. Så der er ingen grund til, at hun ikke kan gøre det en tredje gang til pæne odds.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker