FC København – Ostrava: handicap FC København -1,5

DKbookmaker
august 7, 2024
17 Udsigter

Vores tip: FC København – Ostrava: handicap FC København -1,5

07.08.2024 19:00

En attraktiv, men hård modstander venter Baník i tredje runde af Conference Europa League. De skal møde den klub, der slog Prags Sparta ud i en straffesparkskonkurrence i sidste års tredje runde af Champions League og gik videre til ottendedelsfinalen i millionærturneringen på bekostning af Manchester United og Galatasaray, hvor de tabte til Manchester City.

Pokalerfaringen er klart på FC Københavns side, som ligger på 46. pladsen i UEFA’s klubkoefficient, mens Ostrava er ved at samle point i den efter en lang periode på 14 år. I den anden indledende runde slog de Urartu to gange (5-1, 2-0), men København er flere niveauer over det armenske hold.

Løverne vandt uden problemer over Gibraltar Magpies (3-0, 5-1) og gør det også godt i den danske liga, hvor de har syv point efter tre runder. Søndagens generalprøve på hjemmebane mod Randers gik ikke, som Copenhagen ønskede, med kun 1:1 efter powerplay, men de vil være så meget desto mere fokuserede på en vellykket start på dobbeltopgøret mod Ostrava.

Baník udsatte søndagens kamp mod Karviná for at spare kræfter til onsdagens kamp i den danske hovedstad. Gæsterne har praktisk talt aldrig mødt modstandere af lignende kvalitet, bortset fra duellerne med top tre i den tjekkiske liga, som de ikke kan håndtere, vil miljøet være nyt for dem. De københavnske spillere er bedre individuelt, og måske kan brasilianske Ewerton matche dem teknisk.

Hvad skal man satse på?

Ostrava vil gerne tage et acceptabelt resultat med til returkampen, men sammenstødet med den europæiske virkelighed vil ende med et nederlag på mindst to mål.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker