Transinvest – Ml.Boleslav: mindre end 3 mål i kampen

DKbookmaker
juli 31, 2024
11 Udsigter

Vores tip: Transinvest – Ml.Boleslav: mindre end 3 mål i kampen

01.08.2024 18:00

Mladá Boleslav spiller sin 40. Europa Cup-kamp i Litauen, deres tiende sæson i turneringen. Holdets rekord er en smule passiv (15-8-16), og det kan fint matches i Baltikum.

Centraleuropæerne har kvalificeret sig til 3. indledende runde på hjemmebane, men efter en 2-0-sejr skal de være forsigtige, et indkasseret mål, og returkampen bliver hektisk. Træner David Holoubek beklagede, at hans hold ikke tilføjede et tredje eller fjerde mål, hvilket ville have gjort omkampen til en formalitet. Under alle omstændigheder rejste hans hold sig efter nederlaget i Jablonec og fulgte op på pokalsejren med en klar 3-0-sejr over Slovácko i søndags, som blev styret af Mareček med et hattrick.

Holoubek har ikke rokeret meget rundt på holdet endnu, kun foretaget tvungne ændringer. I ligaen kunne han ikke stille med det deaktiverede Suchý-Sakala-par, og i pokalturneringen blev veteranen Matějovský desværre skadet. Kušej, som scorede for første gang siden november for en uge siden, er ved at finde tilbage til sidste års form, og hans hurtighed gav Transinvests forsvar en masse problemer.

Gæsterne viste ikke meget, heller ikke i den litauiske liga (8. plads), hvor de udsatte weekendens kamp. De vil dog have en fordel på hjemmebane, da LFF Stadium i Vilnius spilles på kunstgræs.

Hvad skal man satse på?

Boleslav har holdt buret rent to gange i træk og kan komme tilbage efter dette. Transinvest lod praktisk talt ikke noget ske og kan også klare returkampen uden at indkassere et mål. Under alle omstændigheder bør der ikke blive scoret mere end tre mål på torsdag.

Tillid:

7/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

RABONASpil på Rabona med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker