Ml. Boleslav – Slovácko: antal mål -2,5

DKbookmaker
juli 28, 2024
14 Udsigter

Vores tip: Ml. Boleslav – Slovácko: antal mål -2,5

28.07.2024 17:00

Mladá Boleslav gjorde et delvist comeback torsdag, da de gjorde op med deres liganederlag til Jablonec (0:2) med en 2:0-sejr over det litauiske hold Transinvest.

Det var dog ikke et kønt syn, da hjemmeholdet næsten ikke viste noget i den første halve time, kun kickstartet af uhøfligheden fra modstanderens målmand, der bogstaveligt talt tvang det første mål fra Central Bohemians. Så kom kampens lyseste øjeblik, da Vasil Kusej scorede efter 257 dage. En af ligaens bedste spillere har ikke haft en ideel sæson, men han har nu vist træneren, at han stadig kan gøre en forskel, hvis han får en ordentlig chance. Resten af kampen var ingen dans på roser, og sejren på to mål efterlod modstanderne med håb om en omkamp.

Under alle omstændigheder står hjemmeholdet over for en meget hårdere modstander i ligaen, og holdet må undvære et par straffede spillere (Sakala, Suchý), der fik rødt kort lige fra starten. Begge spillere har indflydelse på holdets defensive linje, hvilket er ubehageligt, fordi forsvaret er det mindst konkurrencedygtige af alle formationer. Vydra kan komme ind som stopper, men han var involveret i det indkasserede mål i den første kamp og spiller stadig sammen med resten af holdet.

Slovácko stod derimod for den største overraskelse i første runde, da de fik en målløs uafgjort mod Slavia. Holdet under træner West leverede en hårdtarbejdende og ansvarlig præstation, som der kan bygges videre på. Holdet fra Uherské Hradiště har i lang tid klaret sig godt i indbyrdes dueller. Slovácko har vundet seks af de seneste otte dueller og spillet uafgjort to gange. Gæsterne kan sagtens tænke på at få et point denne gang også. Under alle omstændigheder er problemet fortsat den lavere produktivitet, så det er måske ikke et dårligt valg at spille på antallet af mål i kampen.

Hvad skal man satse på?

Boleslav spiller “doven fodbold” i den nye sæson, og Slovácko har kæmpet med produktiviteten siden sidste sæson. Desuden skal hjemmeholdet spille en pokalrevanche, hvilket vil påvirke opstillingen, som helt sikkert vil blive påvirket af kortstraffe, og holdets samspil vil ikke være optimalt. Der vil maksimalt blive scoret to mål i kampen.

Tillid:

6/10

Anbefalet bookmaker til dette væddemål:

WAZAMBASpil på Wazamba med en 100% bonus på din første indbetaling!
Forfatter DKbookmaker